Promocija knjige Znanje – kapital 21. vijeka autorke Ane Radunović

Promocija knjige Znanje – kapital 21. vijeka autorke Ane Radunović, u izdanju PRONE, održaće se u utorak 21. juna u multimedijalnoj sali KIC-a “Budo Tomović”, u 19h.

U modernoj ekonomiji, najvrednijim resursom današnjeg poslovanja smatra se ljudsko znanje. Fondacija za promovisanje nauke PRONA, kao promoter društva znanja, objavljuje  monografiju  Znanje – kapital 21. vijeka  koja nam pokazuje kako društveno-ekonomske promjene traže ne samo nova znanja, već i nove ljude koji će biti u stanju da odgovore na te izazove.

Na promociji će, pored autorke koja je doktorantkinja Ekonomskog fakulteta, govoriti:

Prof. dr Đuro Kutlača, recenzent knjige, naučni savjetnik u Institutu Mihajlo Pupin

Prof. dr Maja Baćović, profesorka na Ekonomskom fakultetu, prorektorka Univerziteta Crne Gore

Prof. dr Jovan Mirković, urednik, predsjednik Upravnog odbora PRONE

 

Preuzeto sa: http://prona.me

https://naucnenovosti.me/wp-content/uploads/2016/06/Plakat-page-0011-719x1024.jpghttps://naucnenovosti.me/wp-content/uploads/2016/06/Plakat-page-0011-150x150.jpgadminEkonomijaNovostiAna Radunović,Institut "Mihajlo Pupin",Prof. dr Jovan Mirković,Prof. dr Maja Baćović,Prof. dr Đuro Kutlača,Znanje – kapital 21. vijekaPromocija knjige Znanje – kapital 21. vijeka autorke Ane Radunović, u izdanju PRONE, održaće se u utorak 21. juna u multimedijalnoj sali KIC-a “Budo Tomović”, u 19h. U modernoj ekonomiji, najvrednijim resursom današnjeg poslovanja smatra se ljudsko znanje. Fondacija za promovisanje nauke PRONA, kao promoter društva znanja, objavljuje  monografiju  Znanje...Naučne Novosti