Na 11. Sajmu knjiga i obrazovanja u Podgorici, članovi Prone držali su radionice iz prirodnih nauka u saradnji sa Ministarstvom nauke Crne Gore.

Na nagrađenom štandu Ministarstva, posjetioci su imali priliku da saznaju više o projektima iz ove oblasti, novim frontovima nauke i tehnologije, ali i da dobiju informacije o stipendijama i programima usavršavanja.

Najmlađi su bili posebno zainteresovani za eksperimente iz domena

biologije,medicine, fizike, hemije…

Radionice su vodili mladi naučnici, članovi Fondacije za promovisanje nauke: Milovan Roganović, Kristina Zogović, Marija Perović, Erdal Ajanović, Milisav Šćepanović i Tamara Raspopović.

 

https://naucnenovosti.me/wp-content/uploads/2016/05/DSC06101-1024x768.jpghttps://naucnenovosti.me/wp-content/uploads/2016/05/DSC06101-150x150.jpgadminNovostibiologija,eksperimenti,fizika,hemija,medicina,radionice iz prirodnih nauka,Sajam knjigaNa 11. Sajmu knjiga i obrazovanja u Podgorici, članovi Prone držali su radionice iz prirodnih nauka u saradnji sa Ministarstvom nauke Crne Gore. Na nagrađenom štandu Ministarstva, posjetioci su imali priliku da saznaju više o projektima iz ove oblasti, novim frontovima nauke i tehnologije, ali i da dobiju informacije o...Naučne Novosti