Vanessa Mahoney, Mašinski fakultet Podgorica,

Sjajan student sa bezbroj mogućnosti. Cijeli svijet na dlanu, ali ipak donosi odluku da doktorira u jednoj maloj zemlji sa, kako kaže, divnom prirodom i gostoljubivim stanovništvom.

Vanesa je Fulbrajtov stipendista i dio svog života provešće u Crnoj Gori usavršavajući se na podgoričkom mašinskom fakultetu.

Vanesa sluša svoje srce

Mlada, lijepa i željna znanja Vanesa dolazi sa drugog kraja svijeta, iz zemlje koja važi za onu koja pruža najviše mogućnosti za stručnim usavršavanjem. U našoj zemlji naučila je da uspori svoj tempo života i više uživa u slobodnom vremenu. Očarana je prirodom CrneGore i ljudima koji su uvijek spremni za saradnju.

Obostrano zadovoljstvo

Fulbrajtov stipendista ima širok spektar interesovanja pa osim mašinstva prati razvoj računarske tehnologije kao i bioinžinjering. Vanesin boravak kod nas je lijepa prilika za naše studente da razmijene iskustva sa nekim ko dolazi iz najrazvijenije zemlje svijeta.

https://naucnenovosti.me/wp-content/uploads/2018/12/vanessa-mahoney-1024x576.jpghttps://naucnenovosti.me/wp-content/uploads/2018/12/vanessa-mahoney-150x150.jpgadminNovostiTehnologijaCrna Gora,Doktorat na mašinskom fakultetu,Fulbrajtova stipendija,Mašinski fakultet,Mašinski fakultet Podgorica,Vanessa MahoneySjajan student sa bezbroj mogućnosti. Cijeli svijet na dlanu, ali ipak donosi odluku da doktorira u jednoj maloj zemlji sa, kako kaže, divnom prirodom i gostoljubivim stanovništvom. Vanesa je Fulbrajtov stipendista i dio svog života provešće u Crnoj Gori usavršavajući se na podgoričkom mašinskom fakultetu. https://youtu.be/1X_aVOyxuxw Vanesa sluša svoje srce Mlada, lijepa...Naučne Novosti