Prema dostupnim izvorima dugo očekivani upgrade ProfitAppa izlazi ovih dana ili će makar biti u Martu zvanično najavljen.

Prema izvorima, glavna novost je mogućnost da korisnici aplikacije, nakon samostalne instalacije, sa Google Playstore-a (android) ili Appstore-a (iPhone), mogu odmah početi koristiti, u potpunosti otključanu verziju. To do sada nije bio slučaj. Ipak mentori ostaju kao i poklanjanje čuvenih pet eura ali samo u premijum verziji koja će i dalje nuditi dodatni profit i mogućnosti.

ProfitApp Aplikacija

Ovo neće biti i jedina novost. Sama aplikacija će izgedati bolje i imati niz novih mogućnosti. Ipak prvi upgrade će od sada imati mnogo češća poboljšanja iz mjeseca u mjesec. Smatramo, imajući u vidu da je franšiza već otkupljena za nekoliko država članica EU, da će i ova unapredjenja morati da požure.

https://naucnenovosti.me/wp-content/uploads/2019/03/ProfitApp-Vas-iskreni-pomocnik-4-1024x576.jpghttps://naucnenovosti.me/wp-content/uploads/2019/03/ProfitApp-Vas-iskreni-pomocnik-4-150x150.jpgadminNovostiTehnologijaAplikacija,ProfitAPPPrema dostupnim izvorima dugo očekivani upgrade ProfitAppa izlazi ovih dana ili će makar biti u Martu zvanično najavljen. Prema izvorima, glavna novost je mogućnost da korisnici aplikacije, nakon samostalne instalacije, sa Google Playstore-a (android) ili Appstore-a (iPhone), mogu odmah početi koristiti, u potpunosti otključanu verziju. To do sada nije bio...Naučne Novosti