Velike firme pametnim ulaganjima podižu profit u značajnom procentu. Potrebno je investirati u savremenu tehnologiju i u stručni kadar.

Ko rukovodi novim pogonom za flaširanje?

„Plantaže 13.jul“ sa novim pogonom za flaširanje podigle su kapacitet dnevne ispune flaša na 10000 jedinica. Da bi proces neometano funkcionisao brine se inžinjer mašinske struke.

Veliko tržIšte zahtijeva efikasnu proizvodnju

Automatizacija u savremenom svijetu podrazumijeva veliko ulaganje u mašine i angažovanje ljudi koji su u stanju da održavaju komplikovane sisteme masovne proizvodnje. Snažna kompanija, poput podgoričkih „Plantaža“, zapošljava mašinske inžinjere koji se brinu da proces flaširanja, u radnom vremenu, traje bez prekida.

Dobra investicija-višestruka korist

Uz veliko zalaganje mašinaca, „Plantaže“ su nabavile i instalirale toplanu koja za proizvodnju toplotne energije koristi otpad od orezivanja voća. Odavno postoji ideja da se taj otpad iskoristi međutim tek odnedavno su stvoreni uslovi za njegovo sagorijevanje. Novac koji je ranije korišćen za nabavku mazuta sada ostaje u kasi kompanije.

https://naucnenovosti.me/wp-content/uploads/2019/03/MASINCI-JAKA-KARIKA-U-VELIKOJ-KOMPANIJI-Plantaze.jpghttps://naucnenovosti.me/wp-content/uploads/2019/03/MASINCI-JAKA-KARIKA-U-VELIKOJ-KOMPANIJI-Plantaze-150x150.jpgadminNovostiTehnologijaMašinski inžinjeri,Mašinstvo,Plantaže 13 jul PodgoricaVelike firme pametnim ulaganjima podižu profit u značajnom procentu. Potrebno je investirati u savremenu tehnologiju i u stručni kadar. https://youtu.be/6PyBGibdMrE Ko rukovodi novim pogonom za flaširanje? „Plantaže 13.jul“ sa novim pogonom za flaširanje podigle su kapacitet dnevne ispune flaša na 10000 jedinica. Da bi proces neometano funkcionisao brine se inžinjer mašinske struke. Veliko...Naučne Novosti