Mašina za “sve” - raj za domaćice, Mašinski fakultet Podgorica,

Više vremena – više novca.

Pranje i sređivanje veša spada u poslove koji troše puno vremena. Mnoge žene kućne poslove smatraju „smaranjem“.

Sortiranje, pranje, sušenje, peglanje, a da ne pomjerite prstom

Studenti mašinstva iz Podgorice, Sarajeva i Elbasana u Palermu su predstavili revolucionarnu ideju o mašini koja bi obavljala više poslova. Zamislite da mašina za veš osim pranja i sušenja može još da sortira i pegla odjeću.

Praktična primjena mašinstva

Vrijeme provedeno u kući moglo bi mnogo kvalitetnije da se troši. Rad na sebi je nešto potrebno i korisno pod uslovom da se pronađe način da briga o higijeni odjeće nekako „sama od sebe“ funkcioniše.

Sve je manje vremena za kućne poslove

Poslovi kojima se ljudi danas bave traže mnogo više angažovanja i posvećenosti, pa je manje vremena za svakodnevne kućne aktivnosti. Preduzetništvo mašinskih inžinjera može olakšati trud oko svakodnevnih kućnih poslova.

https://naucnenovosti.me/wp-content/uploads/2018/12/g7-sl22.jpghttps://naucnenovosti.me/wp-content/uploads/2018/12/g7-sl22-150x150.jpgadminNovostiTehnologijaMašinski fakultet Podgorica,Mašinski inžinjeri,Mašinstvo,Studenti mašinstvaViše vremena - više novca. Pranje i sređivanje veša spada u poslove koji troše puno vremena. Mnoge žene kućne poslove smatraju „smaranjem“. https://youtu.be/grOlO0Faljw Sortiranje, pranje, sušenje, peglanje, a da ne pomjerite prstom Studenti mašinstva iz Podgorice, Sarajeva i Elbasana u Palermu su predstavili revolucionarnu ideju o mašini koja bi obavljala više poslova. Zamislite...Naučne Novosti